binance-hacked

Binance respinge acuzatiile de hack prin intermediul Blockchain

Binance respinge acuzatiile de hack prin intermediul Blockchain

Binance, unul dintre cele mai mari site-uri de schimb de criptomonede, respinge acuzatiile de hack prin intermediul Blockchain, asta de cand serverele au picat in mod neasteptat. Timpul in care serverele au fost offline era de asteptat sa dureze doar cateva ore, dar Binance a afirmat ca vor reveni online abia pe 9 februarie la ora 4am(UTC), asemenea site-ului Kraken care a stat offline mai mult de 2 zile in luna ianuarie.

In vreme ce Kraken a fost criticat dur de utilizatori pentru tacerea pe care a pastrat-o in acea perioada de 2 zile, oferindu-le informatii doar o singura data despre modul in care decurg reparatiile, CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a postat pe Twitter la fiecare 2 ore in legatura cu modul in care decurg lucrurile si pentru a-i asigura pe utilizatori ca toate criptomonedele lor sunt in siguranta.

Totusi, in ciuda acestor lucruri, au existat unii utilizatori care au sustinut ca Binance a fost atacat de hackeri. Pentru a confirma faptul ca totul este in regula si a respinge orice acuzatie, cei de la Binance au oferit adresa de la portofelul Bitcoin si Ethereum, distrugand astfel orice urma de indoiala. Atat depozitul de Bitcoin si cel de Ethereum, au aratat solduri pozitive de 263 si 151 de milioane de dolari.

Distribuie prin:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *