Bitcoin isi mentine valoarea de peste 8000 de dolari

Scăderea lui Bitcoin (BTC) de 8 000 de dolari ieri ar fi putut tempera starea de spirit pozitivă pe piață, dar perspectivele mai largi rămân în continuare falsa, arată diagramele tehnice.

Scăderea prețului a avut loc în curând după cea de-a doua respingere a cererii fraților Winklevoss de la Securities and Exchange Commission (SEC) pentru un ETF bitcoin.

În timp ce decizia ar fi răsturnat sentimentul pe piață, retragerea prețului a fost, de asemenea, probabil o funcție a condițiilor de supracondiționare. În mod special, graficul prețurilor pe termen scurt a avertizat că a scăzut ieri sub $ 8,000.

În timpul presei, cea mai mare criptocurrency din lume în funcție de capitalizarea bursieră se tranzacționează la 7.965 dolari pe Bitfinex, după ce a atins un minim de trei zile de 7.848 dolari mai devreme.

Este demn de remarcat faptul că BTC este încă în creștere cu 40% față de scăderea din 24 iunie, de 5.755 $, în pofida retragerii de la maximele de două luni de peste 8.500 $. Astfel, este sigur să spunem că piața taurului este intactă.

Divergența mediană a indicelui de rezistență relativă (RSI), văzută în graficul de mai sus, a ajutat la declanșarea unei corecții a prețurilor.

Căderea a văzut criptarea banilor pe linia ascendentă ieri, neutralizând perspectiva bullish imediată și stabilind, de asemenea, un înălțimea inferioară și un model inferior.

Acestea fiind spuse, calea cea mai mica rezistenta ramane in crestere, pe masura ce mediile mobile (SO) cu 50 de lumânări, 100 de lumânări și 200 de lumânări cresc și se află una peste alta.

De asemenea, retragerea a permis RSI să se poziționeze într-o manieră mult mai pozitivă, ceea ce înseamnă că nu mai raportează condițiile de supra-cumpărare.

Distribuie prin:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *