De ce ai nevoie de ledger nano s

De ce ai nevoie de Ledger Nano S?

Ledger Nano S

Ledger Nano S este un portofel hardware bazat pe caracteristici de siguranta robuste pentru stocarea criptomonedelor si asigurarea platilor digitale. Se conectează la orice computer (USB) si incorporează un ecran securizat OLED pentru a verifica si a confirma fiecare tranzactie cu simpla apasare a butoanelor laterale.

 

Cand detineti monede virtuale, trebuie sa va protejati datele confidentiale si accesul la fondurile dvs. Cu Ledger Nano S, secretele ca cheile private nu sunt niciodată expuse: operatiunile sensibile sunt izolate in portofelul dvs. hardware in cadrul unui element securizat de ultima generatie, blocat de un cod PIN. Tranzactiile nu pot fi manipulate, ele sunt verificate fizic pe ecranul încorporat printr-o simpla apasare a unui buton.
Ledger Nano S include Bitcoin, Litecoin, Ethereum si alte criptomonede bazate pe blocuri. Puteți sa trimiteti si sa primiti plati, sa va verificati conturile si sa gestionati mai multe adrese pentru fiecare moneda de pe acelasi dispozitiv.
Achizitionarea dispozitivului o puteti face pe site-ul producatorului (click). De asemena si emag ofera vanzarea acestuia (click)
Distribuie prin:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *