De unde pot cumpara Bitcoin?

Afla de unde poti cumpara Bitcoin

Daca te-ai decis sa investesti in bitcoin sau alte monede virtuale (criptomonede). Mai jos am realizat mai multe modalitati de cumparare a bitcoin-ului.

1. De pe un site de transformare (exchange) din LEI in BTC. Unul dintre cele mai bune site-uri de exchange din romania este coinflux. Pe acest site poti trimite banii prin transfer bancar, iar mai apoi (maxim 24h) iti vor intra banii in contul lor virtual (wallet), de unde vei putea achizitiona Bitcoin, Ethereum, Litecoin.

2. De la un ATM ZebraPay ofera acest serviciu de a putea cumpara direct de la un ATM prin introducerea banilor (in LEI) si transferarea acestora catre un portofel.

3. De la alti oameni ce se ocupa cu vinderea de Bitcoin Daca vrei sa achizitionezi cat mai rapid bitcoin poti sa intri in contact cu persoanele ce se ocupa cu vinderea de bitcoin. Site-ul nostru ofera posibilitatea de a intra in contact cu o asemenea persoana pe pagina: CUMPARA BITCOIN

4. Vanzand anumite bunuri Daca ai anumite obiecte ce nu le mai folosesti, poti sa le vinzi cu plata in Bitcoin. Virtual Coins Romania va pune la dispozitie un grup de facebook: LINK

 

Afla ce este, si cum sa-ti depozitezi Bitcoin-ul intr-un portofel (wallet)!

Distribuie prin: