BlockChain

Ministrul de finante Sud Korean sustine faptul ca tehnologia Blockchain poate revolutiona lumea

  1. Ministrul de finante Sud Korean a afirmat faptul ca tehnologia Blockchain poate revolutiona lumea

In timpul unei vizite in China, pentru dezbateri pe teme economice, Kim Dong-yeon, ministrul de finante Sud Korean a afirmat faptul ca tehnologia Blockchain poate revolutiona lumea, conform agentiei de stiri Yonhap News Agency.In timpul unei intalniri cu Zhou Xiaochuan, guvernatorul People’s Bank of China, acesta i-a vorbit despre nevoia de cooperare cu China pentru dezvolatrea acestei tehnologii.

Conform Chosun, un site de stiri, Yeon afirma faptul ca ministerul Korean de finante nu planuieste interzicerea criptomonedelor, ci va impune reguli stricte pentru a preveni folosirea lor in scopuri negative. Acesta a spus:” Tehnologia Blockchain este o descoperire majora pentru alimentarea celei de a patra revolutii industriale, iar ministerul va adopta reglementari stricte pentru piata monedelor virtuale.”

Comentariile pozitive ale lui Yeon despre Blockchain si criptomonede vin dupa o perioada destul de dificila in care Korea de Sud a impus restrictii investitiilor in acestea. Este un fapt foarte cunoscut ca in trecut au existat probleme in aceasta tara in privinta monedelor virtuale,lucru care a dus la scaderea pretului Bitcoin in urma cu cateva luni.

Intalnirea dintre aceste 2 tari ar putea duce la dezvoltarea pietei virtuale si la o adoptare cat mai mare a acestor monede de catre oamenii de rand, dar si de catre companii astfel fiind cat mai recunoscute ca modalitati de plata.

 

 

Distribuie prin:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *